Betaalde links inzetten voor linkbuilding.

Linkbuilding kan met name voor ‘jonge’ websites behoorlijk lastig zijn. Want als je gratis links naar je website wil, moet je potentiele linkpartners eerst weten te overtuigen dat jouw website het waard is om naar te linken. Om zo’n beginperiode te overbruggen kun je ervoor kiezen om (tijdelijk) betaalde links in te zetten.

De voordelen van betaalde links.

  • Met inachtneming van Google’s richtlijnen
  • Uitgebreid netwerk van websites
  • Strenge kwaliteitseisen backlinks
  • Zeer voordelige tarieven

Betaalde links, wat zijn dat?

Wanneer we het hebben over betaalde links, dan betekent dat in feite niets meer dan dat je iemand betaald om naar jouw website te linken. Uiteraard is het ook bij betaalde links erg belangrijk dat er naar relevante content wordt gelinkt. Een willekeurige website naar jouw site laten linken heeft weinig zin en kan zelfs tot penalty’s van Google leiden. Verder moet ervoor gezorgd worden dat de betreffende links er niet uitzien als gekochte links.

Onze werkwijze.

Als Reputatie Marketeers hebben we in de afgelopen jaren een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd. We kennen dan ook aardig wat ondernemers die bereid zijn om tegen een kleine vergoeding backlinks op hun websites te plaatsen. Om de kwaliteit van de betaalde links te kunnen waarborgen hanteren wij strenge eisen. Ten eerste gebruiken we deze tactiek alleen in bepaalde gevallen, bijvoorbeeld als we een link naar een website over een heel specifiek onderwerp willen. Verder is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat de link naar je website er niet als een gekochte link uitziet. Uiteraard moet de website die naar jouw site linkt geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en vrij zijn van spam.