Betaalde publicaties inzetten voor linkbuilding.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is linkbuilding geen kwestie van maar zoveel mogelijk backlinks verkrijgen. De kwaliteit van die backlinks is namelijk van essentieel belang voor je ranking. Maar wat is dan een kwalitatief hoogwaardige backlink? Wel, het meest ideaal zijn goedbezochte blogs met artikelen over relevante onderwerpen, met daarin specifieke klikbare keywords die naar jouw website leiden.

De voordelen van betaalde publicaties.

  • Uitgebreide keyword analyses
  • Ervaren tekstschrijvers met veel kennis van SEO
  • Effectieve links en snelle resultaten
  • Altijd de beste prijzen

Over betaalde publicaties.

Het kan nog best lastig zijn om blogs te vinden die aansluiten op jouw website. Daarbij zal een goed bezochte blog zal niet zomaar voor Jan en alleman artikelen met backlinks gaan plaatsen, en zeker niet voor niets. Gelukkig hebben wij in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk van blogs opgebouwd, en weten we precies hoe we een goede prijs kunnen onderhandelen.

Onze werkwijze.

We stellen een keyword vast dat voor jouw website belangrijk is. Aan de hand daarvan schrijven we een pakkend en interessant artikel. Vervolgens benaderen we verschillende blogs uit ons netwerk, en onderhandelen we met hen een goede prijs. Als we een goede deal te pakken hebben, dan kan het artikel op het blog geplaatst worden. Dit proces herhalen we voor zoveel keywords als je budget toelaat.