Blog commentaar inzetten voor linkbuilding.

Bloggers die schrijven over onderwerpen die gerelateerd zijn aan jouw vakgebied, hoef je niet per definitie als concurrenten te beschouwen. Sterker nog, zulke blogs kunnen juist in je voordeel zijn! Door reacties op relevante artikelen te plaatsen en een link naar je website in die reactie te plaatsen, kun je niet alleen meer backlinks creëren maar ook hele lucratieve relaties opbouwen met andere bloggers.

De voordelen van blog commentaar.

  • Backlinks vanaf relevante blogs
  • Geen investering nodig
  • 100% inzicht in onze werkwijze
  • Volop ruimte voor eigen input

Over blog commentaar.

Reageren op blogs kan een uitstekende linkbuilding tactiek zijn. Mits dit wordt gedaan op relevante blogs natuurlijk. Daarbij moet het blog commentaar wel toegevoegde waarde hebben, om te zorgen dat de lezer verder klikt naar jouw website. Het is dus zaak dat er goed wordt nagedacht over het blog commentaar, en dat het geen spammen wordt. Blog reacties moeten wel echt iets toevoegen!

Onze werkwijze.

We gaan op zoek naar blogs die gerelateerd zijn aan uw vakgebied, uw product of het onderwerp van je website. Na het doorlezen van de artikelen plaatsen we een inhoudelijke reactie. Vaak kunnen we in de reactie zelf een link naar je website plaatsen. Soms is dat niet mogelijk en plaatsen we een link in het gebruikersprofiel. We houden de reacties van andere bloggers en lezers goed in de gaten. En in sommige gevallen kan het zo goed uitpakken dat er een relatie ontstaat met een blogger. Gast bloggen zou dan ook tot de mogelijkheden kunnen behoren.