Blog of nieuwsartikel inzetten voor SEO.

Het bijhouden van een blog kan een uitstekende manier zijn om je bezoekers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in jouw vakgebied of onderneming. Voor dit doel worden blogberichten vaak gewoon op de eigen website geplaatst. Maar het is ook mogelijk om een extern blog op te zetten, met een andere domeinnaam. Op die manier kan het blog namelijk ook een ander doel dienen, namelijk linkbuilding.

De voordelen van blogs of nieuwsartikelen laten schrijven.

  • Met inachtneming van Google’s richtlijnen
  • Zeer sterke backlinks
  • Veilige en effectieve linkbuilding methode
  • 100% inzicht in onze werkwijze
  • Volgens de SEO richtlijnen van Google

Blogs of nieuwsartikelen schrijven.

Afhankelijk van jouw onderneming en de gekozen strategie, kopen we één of meerdere domeinnamen op. Die gebruiken we vervolgens om een blog op te zetten. Hier publiceren we vervolgens geregeld nieuwe artikelen op. In die artikelen zetten we sterke links naar jouw website. Op die manier kun je heel eenvoudig meer webverkeer genereren. Het schrijven van blogs of nieuwsartikelen is een veel toegepaste vorm van content marketing.

Onze werkwijze.

Het is zowel bij een blog als bij een nieuwsartikel van belang dat de teksten relevant zijn en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, maar actualiteit telt ook. Onze tekstschrijvers zorgen er dan ook voor dat er geregeld nieuwe artikelen geplaatst worden. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de SEO richtlijnen van Google. Bovendien zorgen we ervoor dat u altijd 100% inzicht in onze werkwijze heeft, en dat u zelf ook input kunt leveren.