Broken linkbuilding inzetten voor SEO.

Dode links, ook wel gebroken links genoemd, komen helaas heel veel voor. Hoe meer dode links, hoe nadeliger dit is voor de website; dode links zorgen tenslotte voor een hoop frustraties en ontevredenheid bij bezoekers. Maar wist je dat je, mits je het goed aanpakt, soms kunt profiteren van de dode links van andere websites? Dit noemen we broken linkbuilding.

De voordelen van broken linkbuilding.

  • Eenvoudige manier om meer externe links te genereren
  • Geschikt voor alle soorten websites
  • Manuele plaatsing en toetsing van links
  • Met inachtneming van Google’s richtlijnen

Wat is broken linkbuilding?

Broken linkbuilding is een slimme SEO tactiek waarbij in feite gebruik wordt gemaakt van ‘foutjes’ in andere websites. Het principe is als volgt: we gaan binnen jouw branche op zoek naar websites met dode links naar websites die vergelijkbaar zijn met die van jou. Vervolgens benaderen we de website beheerder om hem of haar op een gebroken link te attenderen. We stellen voor om de dode link te vervangen met een werkende link naar jouw website.

Onze werkwijze.

Natuurlijk zal niet elke website beheerder akkoord gaan met ons voorstel. Om toch de best mogelijke resultaten te behalen, pakken we broken linkbuilding grootschalig aan. We benaderen zoveel mogelijk relevante websites, en er zijn er altijd wel een aantal die akkoord gaan met het voorstel om een dode link te vervangen met een link naar jouw website. Broken linkbuilding is een SEO tactiek die we voor al onze klanten kunnen toepassen.