Forum reacties inzetten voor linkbuilding.

Inzicht in je doelgroep krijgen is heel belangrijk voor zoekmachine optimalisatie. Net als linkbuilding. Het grote voordeel van het plaatsen van forum reacties op relevante fora is dat je meerdere vliegen in één klap kunt slaan.

De voordelen van forum reacties.

  • Uitstekende methode om in beeld te komen bij een specifieke doelgroep
  • Snel betere rankings
  • Directe bezoekers
  • Continuïteit van forum reacties blijft gewaarborgd

Over forum reacties.

Door actief te zijn op fora waar mensen uit jouw doelgroep actief zijn, kun je veel bereiken. Je krijgt inzicht in je doelgroep en kunt links plaatsen in relevante online discussies, waardoor je beter gaat ranken én meer directe bezoekers krijgt. Daarbij kun je andere forum gebruikers helpen (bijvoorbeeld met nuttige verwijzingen en tips) waardoor zij jou ook sneller een backlink naar je website zullen gunnen. Een win-win situatie dus!

Onze werkwijze.

We beginnen door op zoek te gaan naar fora die veel gebruikt worden door jouw doelgroep. We leggen deze bij jou voor, en maken na overleg ook accounts aan op deze fora. Vervolgens zorgen we dat we actieve gebruikers worden; we reageren op topics, starten zelf nieuwe topics en streven naar het opbouwen van relaties met belangrijke mensen in het vakgebied… en potentiele klanten voor jou natuurlijk! Uiteraard houden we gedurende het hele proces nauw contact met je. Zo zouden we je bijvoorbeeld ook kunnen benaderen om je mening te vragen over een discussie op dat moment op een forum gaande is.