Interview artikel inzetten voor linkbuilding.

Het inzetten van een interview artikel voor linkbuilding kun je vergelijken met het schrijven van ego bait. Ook autoriteiten in jouw branche zijn genoodzaakt om aan hun reputatie te werken, en door hen daar een handje mee te helpen, kun jij zelf ook profiteren.

De voordelen van een interview.

  • Kwalitatief hoogwaardige interview artikelen
  • Sterke, relevante backlinks
  • Vergroot je reputatie én vindbaarheid
  • 100% inzicht in onze werkwijze

Over interview artikelen.

Het zoeken naar de juiste persoon, het afnemen van een interview en het verwerken van dit interview in een artikel vergt natuurlijk wel wat tijd en moeite. Maar daar krijg je, als je het goed aanpakt, zeer sterke backlinks voor terug. Daarbij kun je, als je zelf nog geen autoriteit in je vakgebied bent, soms ook meeliften op de reputatie van degene die je interviewt.

Onze werkwijze.

Eerst gaan we op zoek naar belangrijke mensen in je vakgebied, het liefst bekende autoriteiten in jouw branche. We leggen contact met iemand en vragen of we hem of haar mogen interviewen. Vaak staan ze daar wel voor open; tenslotte moeten zij ook aan hun online presence werken! Zodra we het interview hebben afgenomen, werken we het uit tot een interessant artikel. Als de geïnterviewde akkoord is met het eindresultaat, plaatsen we het interview artikel op je website. In de meeste gevallen krijg je dan automatisch al een backlinkje.