Linkbuilding

Linkbuilding volgens de richtlijnen

Alles wat we doen gebeurt handmatig en volgens de richtlijnen van Google. Er zijn tal van linkbuilding technieken waarbij we snel kunnen scoren maar wij kijken liever naar de lange termijn. Voordat we aan de slag gaan bekijken we eerst waar de kansen voor onze klanten liggen. We analyseren het zoekgedrag van de doelgroep en brengen advies uit over de zoekwoorden met de meeste potentie. Vervolgens zorgen we voor een goede basis door de content aan te passen op het zoekgedrag.

Zodra de basis staat gaan we aan de slag met linkbuilden. We starten met het opstellen van een plan van aanpak waarin we alle linkmogelijkheden in kaart brengen. Vervolgens maken we een short list op basis van onze richtlijnen; we gaan alleen voor waardevolle links! Dit proces herhalen we maandelijks zodat we structureel en kwalitatief jouw website kunnen boosten.

Zo helpen we ondernemers om weer een natuurlijk linkprofiel te realiseren. Onze werkwijze is er op gericht om jouw vindbaarheid te vergroten. Niet alleen op de korte termijn, maar ook voor de toekomst.

“The objective is not to ‘make your links appear natural’;
the objective is that your links are natural.”

Matt cutts – SEO Guru

Linkruil

Linkruil is een zeer efficiënte linkbuilding tactiek om kwalitatief hoogwaardige backlinks te genereren. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we een grote diversiteit aan linkpartners bieden. En natuurlijk linken we uitsluitend naar relevante websites.

Lokale bedrijfsgidsen

Wij zorgen ervoor dat je onderneming in lokale bedrijfsgidsen wordt vermeld. Dit zorgt er niet alleen voor dat je professioneler en betrouwbaarder overkomt, maar ook dat je door Google wordt beloond met een hogere ranking in de lokale zoekresultaten.

Hoogwaardige publicaties

Publicaties op relevante externe blogs kunnen uitstekend worden ingezet voor linkbuilding. Onze SEO specialisten zorgen voor kwalitatief hoogwaardige blogartikelen met effectieve links, zodat je verzekerd bent van snelle resultaten.

Online directories

Door je website aan te melden bij verschillende online directories realiseren we niet alleen meer relevante backlinks, maar ook een hogere ranking in Google. En dat leidt automatisch tot een betere vindbaarheid. Een snelle, eenvoudig uitvoerbare vorm van linkbuilding.