Linkbuilding inzetten voor SEO.

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Door linkbuilding op de juiste manier toe te passen, kun je op specifieke keywords een hogere positie in Google behalen. En dat betekent weer meer bezoekers voor je site.

De voordelen van linkbuilding.

  • Zeer effectieve linkbuilding strategie
  • Uitsluitend whitehat technieken
  • Manuele plaatsing & toetsing
  • Met inachtneming van Google’s richtlijnen

Linkbuilding, wat is dat?

Linkbuilding, dat ook wel link marketing wordt genoemd, draait om het genereren van links vanaf externe webpagina’s naar jouw website. Er zijn verschillende vormen van linkbuilding, die allemaal weer hun voor- en nadelen hebben. Denk bijvoorbeeld aan artikelmarketing (artikelen schrijven met links naar jouw website, en deze op externe sites laten plaatsen), social media marketing (profielen aanmaken op sociale netwerken en daar links naar je website plaatsen), of het schrijven van gastblogs (uiteraard met linkjes) op externe websites. Maar je kunt ook denken aan het zogeheten concurrent linkbuilding, linkruil of het toepassen van betaalde links.

Onze werkwijze.

Wij pakken linkbuilding net even anders aan dan de meeste marketing bedrijven. Eerst identificeren we websites die mogelijk naar jou zouden kunnen linken, en bekijken we welke waarde jij voor hen zou kunnen bieden. De backlinks worden altijd handmatig geplaatst en uitvoerig getoetst, zodat je verzekerd bent van optimale resultaten.

Wij maken uitsluitend gebruik van whitehat linkbuilding technieken. Dat wil zeggen dat alles op legale wijze gebeurd, volgens Google’s richtlijnen voor webmasters. Hierdoor loop je ook niet het risico op penalty’s, welke funest kunnen zijn voor je ranking.