Linkbuilding

Beter vindbaar op Google dankzij meer relevante backlinks

Linkbuilding volgens de richtlijnen

 

Bij Reputatie Marketeers versterken we jouw online imago. We werken niet voor een kortstondig effect, maar bouwen aan langdurig succes. Want dezelfde technieken die morgen al resultaat opleveren kunnen op de lange termijn afbreuk doen aan de autoriteit van jouw domein.

Daarom werken we bij Reputatie Marketeers volgens de laatste richtlijnen én vinden we wat werkt voor jouw bedrijf. We kijken waar jouw kansen liggen en analyseren het zoekgedrag van jouw doelgroep. Met deze kennis vinden we de zoekwoorden met potentie en scherpen alle huidige content aan voor een maximale impact.

Vervolgens gaan we linkbuilden — externe links genereren die naar jouw website verwijzen. Aan de hand van een plan van aanpak brengen we de linkmogelijkheden in kaart en maken een shortlist op basis van onze richtlijnen — we gaan alleen voor waardevolle links!

Door dit proces maandelijks te herhalen blijven we structureel en kwalitatief jouw website boosten en creëren we een gevarieerd linkprofiel.

Linkbuilding technieken

Linkbuilding kan op tientallen manieren, maar wat werkt? Omdat wij onze klanten dagelijks helpen beter gevonden te worden kennen wij de technieken met effect.

Link reclamation

Wat nou als jouw bedrijf online al wél genoemd wordt, maar er géén link naar je website is? Dat is zonde, want diezelfde vermelding kan direct meebouwen aan jouw vindbaarheid.

Met link reclamation ga je niet bij de pakken neerzitten, maar neem je contact op met de webmaster om alsnog die waardevolle link te bemachtigen. Zo bouw jij aan betere vindbaarheid en kunnen lezers direct doorklikken naar jouw waardevolle content.

Dat noemen wij een win-win.

Broken linkbuilding

Het internet bestaat uit links naar websites. Soms gaat er zo’n linkje kapot — die verwijst bijvoorbeeld naar een pagina die niet meer bestaat. Wat nou als er zo’n gebroken link staat in een artikel die voor jouw onderneming relevant is?

Met broken linkbuilding zoek je in interessante content naar gebroken links. Gevonden? Help de webmaster en stuur een berichtje…en toevallig heb jij ook nog eens een fantastisch alternatief.

Zo verander jij een broken link in een waardevolle verwijzing naar jouw website.

Linkbait

Clickbait voor jouw klant is linkbait voor jou. Want als jij content ontwikkelt die zo interessant is dat externe bronnen niet anders kunnen dan ernaar linken helpt dat direct om jou beter vindbaar te maken.

Het geweldige aan linkbait is dat kwalitatief sterke content zelf backlinks genereert: andere mensen vinden jouw artikelen interessant en linken er vanzelf naar.

Competitor links

Het wordt tijd dat je jouw concurrenten niet meer ziet als een bedreiging, maar een kans. Hoe jullie doelgroep hen vindt is voor jou de perfecte lesstof om het beter te doen.

Competitor links helpen je om nieuwe linkmogelijkheden te vinden door te kijken hoe jouw concurrenten het doen. En met die informatie kun je vervolgens zelf weer aan de slag.

Een divers linkprofiel

Linkruil

Effectiever backlinks generen doe je met linkruil. Dankzij ons uitgebreide en diverse netwerk helpt deze tactiek je in korte tijd aan een grote hoeveelheid relevante links vanaf kwalitatief sterke websites.

Hoogwaardige publicaties

Vermeldingen in publicaties op relevante blogs zijn een krachtige manier om jouw domain authority te verhogen, waardoor je snel beter vindbaar wordt. Onze SEO-specialisten helpen je met hoogwaardige artikelen en effectieve links die voor langdurig resultaat zorgen.

Lokale bedrijfsgidsen

Wij zorgen dat jouw onderneming in lokale bedrijfsgidsen komt, waardoor direct een hogere ranking krijgt in Google’s lokale zoekresultaten. Daarnaast krijg je door deze vermeldingen een professionelere en meer betrouwbare uitstraling.

Online directories

We melden je aan bij interessante online directories om snel en slim te zorgen voor sterke backlinks die meebouwen aan een hogere ranking in Google. Hierdoor wordt jouw bedrijf al snel beter vindbaar.

Onze cases

Je hebt, net als duizenden anderen, onze klanten gevonden.

Wijverhurenprinters.nl

The Unemployed Chefs

Plafondgarant.nl

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mij bovenaan google krijgen?

Ja. Of, nouja...het ligt natuurlijk wel iets gecompliceerder. Vragen of wij je, zonder twijfel, bovenaan Google kunnen krijgen is als een topsporter die een coach vraagt om Olympische goud: zelfs 's werelds beste coach geeft geen garanties. Wij durven zonder twijfel te zeggen dat je met onze hulp beter gaat scoren op Google, maar bovenaan komen...? Dat kan geen SEO marketeer je beloven. Wij garanderen je wel dat we keihard knokken om jouw onderneming beter vindbaar te maken.

Wat is linkbuilding?

Google wil weten welke websites goed zijn, maar gaat niet alle 1,7 miljard websites handmatig langs, in plaats daarvan scoren ze handmatig. Eén van hun methodes is kijken hoeveel andere websites naar jouw website linken — verwijzen er veel websites naar jouw pagina's dan gaat Google ervan uit dat jij hoge kwaliteit levert. Met linkbuilding helpen we je om meer links vanaf andere websites te generen, zodat je hoger scoort op Google.

Hoe verbeter ik mijn SEO?

SEO wordt met de opkomst van complexere algoritmes en machine learning steeds ingewikkelder — een vak apart. Dat vak kun je jezelf eigen maken, maar wij raden je aan van onze expertise gebruik te maken. Wij kennen alle ins en outs en blijven op de hoogte van elke verandering.

Wat is domain authority?

Het verschil tussen Apple en de telefoonboer op de hoek is autoriteit (en een aantal nullen). Je vertrouwt erop dat Apple beter werk levert, bijvoorbeeld bij reparaties. Voor websites drukken we dit uit in de term domain authority – de geschatte waarde van de autoriteit van jouw domein. Wanneer je met de juiste strategie en ijzersterke SEO jouw domain authority weet te verhogen rank je ook hoger op Google.

Wat zijn backlinks?

Voor het blote oog zijn backlinks gewoon de links van een externe website naar jouw domein. Onder de motorkap is er echter meer aan de hand, want backlinks ziet Google indirect als een aanbeveling. Wanneer veel backlinks naar jouw website verwijzen denkt Google automatisch dat jouw content van hoge waarde is. Meer backlinks hebben is dus goed voor je SEO en meer backlinks genereren noemen we linkbuilding.

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.