Lokale bedrijfsgidsen inzetten voor SEO.

Is de vindbaarheid op je fysieke locatie belangrijk voor je onderneming? Dan raden we altijd aan om gebruik te maken van een tactiek die ook wel local SEO wordt genoemd. Lokale bedrijfsgidsen spelen hierbij een cruciale rol.

De voordelen van local SEO door Reputatie Marketeers.

  • Betere lokale rankings
  • Snelle resultaten
  • Uitsluitend whitehat technieken
  • Met inachtneming van Google’s richtlijnen

Over lokale bedrijfsgidsen.

Reputatie Marketeers zorgt ervoor dat je bedrijfs- of bezoekadres in lokale bedrijfsgidsen wordt vermeld. Als je in meerdere online gidsen te vinden bent, wekt dat vertrouwen op bij mensen. Daarbij worden deze vermeldingen door Google beloond met een hogere ranking in de lokale zoekresultaten. Je slaat dus twee vliegen in één klap!

Onze werkwijze.

Met local SEO zorgen we eerst dat je bedrijfsadres en contactgegevens op je website komen te staan, al dan niet met een Google Maps kaartje erbij. Vervolgens maken we een officiële bedrijfspagina aan bij Google. Hierdoor wordt je website ook in de zoekresultaten op Google Maps weergegeven, wat er niet alleen professioneel uitziet maar ook meer vertrouwen opwekt. Daarna gaan we verder met vermeldingen in lokale bedrijfsgidsen. Bij Reputatie Marketeers beschikken we over een uitgebreide lijst met online gidsen. Door je bedrijfs- of bezoekadres bij deze gidsen aan te melden, merk je al snel verbetering in je lokale rankings.