Onze diensten

Het is ons werk om jouw werk vindbaar te maken.

Wat we doen

Alles wat nodig is om jouw website hoger te laten scoren op Google.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Jouw website verbeteren zodat je hoger scoort op Google. Wij maken het zo simpel als het klinkt.

SEO Strategie

We werken met heldere doelen én raken ze.

SEO Content

Content die voor jouw klanten klopt en bij Google scoort — het is de perfecte balans die wij keer op keer vinden.

On-page Optimalisatie

Je website slim structureren zodat Google al jouw content maximaal scoort. Van heading, tot href – wij weten hoe het moet.

Onze sterke punten

Zorgen dat de juiste mensen jou online vinden is onze expertise.

De belangrijkste woorden in die zin? ‘De juiste mensen.’ Want als het niet uitmaakt wie jouw website vindt zijn we zo klaar, maar zorgen dat daadwerkelijke prospects op jouw adres uitkomen — dat is de kunst! Een kunst die wij verstaan dankzij onze sterke linkbuilding en content optimalisatie.

Daarmee zorgen we keer op keer voor het juiste publiek op de juiste plek: jouw website.

  • Linkbuilding
  • Content optimalisatie
  • Technische SEO
  • On Page SEO

De eerste plek op Google

Wat wel (en niet) werkt

‘Bovenaan Google komen’ staat op het verlanglijstje van ieder bedrijf, maar kan voelen als de pot goud aan het einde van de regenboog – een illusie. Je plaatst content tot je een ons weegt, smeekt iedereen naar jouw website te linken en installeert plugin na plugin voor een idee wat je nog kan doen, maar niets werkt om jouw SEO te verbeteren…

Eén ding weten we zeker: met je handen in je haar kom je sowieso niet hoger op Google. Wat wél werkt is beginnen bij een gedegen strategie. Want als je niet weet waar het doel staat, is het onmogelijk te raken. En nee, ‘bovenaan Google komen’ is geen goede strategie…die pot goud blijf je ook niet najagen.

Het is beter om je te focussen op de sterke punten van jouw bedrijf en vanuit daar te bouwen aan een steeds sterkere online reputatie. Hiervoor gebruiken we linkbuilding, content optimalisatie en nog een heel scala aan andere technieken die keer op keer hun waarde bewijzen.

En als je niet klimt kun je ook niet stijgen, daarom blijven we continu verbeteren. Want wat werkt om beter vindbaar te worden is doorzettingsvermogen – zo kom je gestaag steeds dichterbij het einde van de regenboog.

Onze cases

Je hebt, net als duizenden anderen, onze klanten gevonden.

Wijverhurenprinters.nl

The Unemployed Chefs

Plafondgarant.nl

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mij bovenaan google krijgen?

Ja. Of, nouja...het ligt natuurlijk wel iets gecompliceerder. Vragen of wij je, zonder twijfel, bovenaan Google kunnen krijgen is als een topsporter die een coach vraagt om Olympische goud: zelfs 's werelds beste coach geeft geen garanties. Wij durven zonder twijfel te zeggen dat je met onze hulp beter gaat scoren op Google, maar bovenaan komen...? Dat kan geen SEO marketeer je beloven. Wij garanderen je wel dat we keihard knokken om jouw onderneming beter vindbaar te maken.

Wat is linkbuilding?

Google wil weten welke websites goed zijn, maar gaat niet alle 1,7 miljard websites handmatig langs, in plaats daarvan scoren ze handmatig. Eén van hun methodes is kijken hoeveel andere websites naar jouw website linken — verwijzen er veel websites naar jouw pagina's dan gaat Google ervan uit dat jij hoge kwaliteit levert. Met linkbuilding helpen we je om meer links vanaf andere websites te generen, zodat je hoger scoort op Google.

Hoe verbeter ik mijn SEO?

SEO wordt met de opkomst van complexere algoritmes en machine learning steeds ingewikkelder — een vak apart. Dat vak kun je jezelf eigen maken, maar wij raden je aan van onze expertise gebruik te maken. Wij kennen alle ins en outs en blijven op de hoogte van elke verandering.

Wat is domain authority?

Het verschil tussen Apple en de telefoonboer op de hoek is autoriteit (en een aantal nullen). Je vertrouwt erop dat Apple beter werk levert, bijvoorbeeld bij reparaties. Voor websites drukken we dit uit in de term domain authority – de geschatte waarde van de autoriteit van jouw domein. Wanneer je met de juiste strategie en ijzersterke SEO jouw domain authority weet te verhogen rank je ook hoger op Google.

Wat zijn backlinks?

Voor het blote oog zijn backlinks gewoon de links van een externe website naar jouw domein. Onder de motorkap is er echter meer aan de hand, want backlinks ziet Google indirect als een aanbeveling. Wanneer veel backlinks naar jouw website verwijzen denkt Google automatisch dat jouw content van hoge waarde is. Meer backlinks hebben is dus goed voor je SEO en meer backlinks genereren noemen we linkbuilding.

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.