On-page Optimalisatie

Een reis begint met één enkele stap, ijzersterke SEO begint met één enkele pagina.

Elke pagina is belangrijk

Zoals de kolommen die een toren staande houden, zo helpt ook elke pagina op jouw website mee aan je SEO.

Alles op zijn plek

Met on-page optimalisatie zorgen we dat alle pagina’s op jouw website aan het werk zijn. Door te zorgen dat alle content staat zoals het hoort bouwt iedere pagina mee aan een betere Google ranking.

On-page en on-demand

De beste websites zijn geen statisch geheel, maar veranderen continu. Daarom leveren wij onze on-page optimalisatie ook on-demand — optimalisatie precies wanneer jij het nodig hebt.

On-page optimalisatie als quick win

Een SEO strategie uitwerken kost tijd, de perfecte blogpost schrijven doe je niet zomaar, nieuwe backlinks genereren gaat niet één, twee, drie — hoe kom je ooit uit de startblokken als het gaat om SEO? Onze gouden tip is on-page optimalisatie.

Want als jij al een website hebt, maar Google kijkt niet op of om dan zou het best eens kunnen werken om te zorgen dat iedere pagina op jouw domein geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dat betekent de juiste headers, afbeeldingen met goede omschrijvingen, een goede balans in de hoeveelheid interne links en nog enkele andere vernuftige trucs om eindelijk Google’s aandacht te krijgen.

Het fijne van deze on-page optimalisatie is dat we er direct voor je mee kunnen beginnen. Zie het als een vertaalklus — wij weten welke taal Google spreekt en helpen jou zodat Google jouw website volledig begrijpt.

Onze cases

Je hebt, net als duizenden anderen, onze klanten gevonden.

Wijverhurenprinters.nl

The Unemployed Chefs

Plafondgarant.nl

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mij bovenaan google krijgen?

Ja. Of, nouja...het ligt natuurlijk wel iets gecompliceerder. Vragen of wij je, zonder twijfel, bovenaan Google kunnen krijgen is als een topsporter die een coach vraagt om Olympische goud: zelfs 's werelds beste coach geeft geen garanties. Wij durven zonder twijfel te zeggen dat je met onze hulp beter gaat scoren op Google, maar bovenaan komen...? Dat kan geen SEO marketeer je beloven. Wij garanderen je wel dat we keihard knokken om jouw onderneming beter vindbaar te maken.

Wat is linkbuilding?

Google wil weten welke websites goed zijn, maar gaat niet alle 1,7 miljard websites handmatig langs, in plaats daarvan scoren ze handmatig. Eén van hun methodes is kijken hoeveel andere websites naar jouw website linken — verwijzen er veel websites naar jouw pagina's dan gaat Google ervan uit dat jij hoge kwaliteit levert. Met linkbuilding helpen we je om meer links vanaf andere websites te generen, zodat je hoger scoort op Google.

Hoe verbeter ik mijn SEO?

SEO wordt met de opkomst van complexere algoritmes en machine learning steeds ingewikkelder — een vak apart. Dat vak kun je jezelf eigen maken, maar wij raden je aan van onze expertise gebruik te maken. Wij kennen alle ins en outs en blijven op de hoogte van elke verandering.

Wat is domain authority?

Het verschil tussen Apple en de telefoonboer op de hoek is autoriteit (en een aantal nullen). Je vertrouwt erop dat Apple beter werk levert, bijvoorbeeld bij reparaties. Voor websites drukken we dit uit in de term domain authority – de geschatte waarde van de autoriteit van jouw domein. Wanneer je met de juiste strategie en ijzersterke SEO jouw domain authority weet te verhogen rank je ook hoger op Google.

Wat zijn backlinks?

Voor het blote oog zijn backlinks gewoon de links van een externe website naar jouw domein. Onder de motorkap is er echter meer aan de hand, want backlinks ziet Google indirect als een aanbeveling. Wanneer veel backlinks naar jouw website verwijzen denkt Google automatisch dat jouw content van hoge waarde is. Meer backlinks hebben is dus goed voor je SEO en meer backlinks genereren noemen we linkbuilding.

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.