SEO Content

Wij schrijven voor mensen en optimaliseren voor Google, niet andersom.

Teksten die werken, voor mens en machine

Samen vinden we de perfecte balans voor jouw content.

content voor jouw klanten - seo

Content voor jouw klanten

Wij schrijven voor jouw eindgebruiker, dus gebruiken we begrijpelijk en aantrekkelijk Nederlands. Want 100.000 bezoekers die afgeschrikt worden door pagina’s vol keywords en klunzige zinnen is net zo waardevol als nul klanten. Daarom ontwikkelen wij SEO content op de eerste plek voor jouw klant.

Content die klopt, content die verkoopt.

Content voor Google

Nog altijd komen de meeste mensen via Google naar een website en daarom kun je maar beter zorgen dat Google je website begrijpt én een hoge score toekent. Wij optimaliseren al onze teksten en zorgen dat Google alles vindt waar ze het verwacht. Zo blijft al jouw content scoren.

Want ons werk is een opwaartse spiraal. Wanneer onze werkzaamheden hebben gezorgd voor meer publiek op jouw pagina’s zul je makkelijker je conversie verhogen en voor meer business zorgen. Meer business zorgt dat je ons weer aan de slag kunt zetten voor nog betere SEO en zo zorg je voor nóg meer mensen op je website.

Op deze manier blijft de opwaartse spiraal stijgen en krijg je meer, meer, meer.

Content voor google - SEO

Boost je reputatie met content

Als Reputatie Marketeers werken wij continu om jouw online reputatie te verbeteren. Eén van onze tools is ijzersterke SEO content – content die klopt én verkoopt.

Content is hiervoor uitermate geschikt, omdat het helpt jouw bedrijf als autoriteit in jullie vakgebied op de kaart te zetten. Kwalitatief goede content, die helpt om je beter vindbaar te maken op Google, laat zien dat jij weet waar je het over hebt. Dat kan met blogs, listicles, essays, how-to artikelen en ga zo maar door.

Het belangrijkste is dat content jullie stem op het internet is en tegenwoordig moet je van jezelf laten horen om een kans te willen maken op een overvolle markt. Kies daarom voor een sterke SEO strategie met SEO content als één van de belangrijkste pijlers — creëer veel, bewaak de kwaliteit en zie hoe meer en meer mensen jou weten te vinden.

Onze cases

Je hebt, net als duizenden anderen, onze klanten gevonden.

Wijverhurenprinters.nl

The Unemployed Chefs

Plafondgarant.nl

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mij bovenaan google krijgen?

Ja. Of, nouja...het ligt natuurlijk wel iets gecompliceerder. Vragen of wij je, zonder twijfel, bovenaan Google kunnen krijgen is als een topsporter die een coach vraagt om Olympische goud: zelfs 's werelds beste coach geeft geen garanties. Wij durven zonder twijfel te zeggen dat je met onze hulp beter gaat scoren op Google, maar bovenaan komen...? Dat kan geen SEO marketeer je beloven. Wij garanderen je wel dat we keihard knokken om jouw onderneming beter vindbaar te maken.

Wat is linkbuilding?

Google wil weten welke websites goed zijn, maar gaat niet alle 1,7 miljard websites handmatig langs, in plaats daarvan scoren ze handmatig. Eén van hun methodes is kijken hoeveel andere websites naar jouw website linken — verwijzen er veel websites naar jouw pagina's dan gaat Google ervan uit dat jij hoge kwaliteit levert. Met linkbuilding helpen we je om meer links vanaf andere websites te generen, zodat je hoger scoort op Google.

Hoe verbeter ik mijn SEO?

SEO wordt met de opkomst van complexere algoritmes en machine learning steeds ingewikkelder — een vak apart. Dat vak kun je jezelf eigen maken, maar wij raden je aan van onze expertise gebruik te maken. Wij kennen alle ins en outs en blijven op de hoogte van elke verandering.

Wat is domain authority?

Het verschil tussen Apple en de telefoonboer op de hoek is autoriteit (en een aantal nullen). Je vertrouwt erop dat Apple beter werk levert, bijvoorbeeld bij reparaties. Voor websites drukken we dit uit in de term domain authority – de geschatte waarde van de autoriteit van jouw domein. Wanneer je met de juiste strategie en ijzersterke SEO jouw domain authority weet te verhogen rank je ook hoger op Google.

Wat zijn backlinks?

Voor het blote oog zijn backlinks gewoon de links van een externe website naar jouw domein. Onder de motorkap is er echter meer aan de hand, want backlinks ziet Google indirect als een aanbeveling. Wanneer veel backlinks naar jouw website verwijzen denkt Google automatisch dat jouw content van hoge waarde is. Meer backlinks hebben is dus goed voor je SEO en meer backlinks genereren noemen we linkbuilding.

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.