SEO Strategie

Geen idee hoe je beter vindbaar wordt op Google? Wij stippelen het voor je uit met een SEO strategie die werkt.

Succes begint met strategie

De eerste stap voor ijzersterke SEO is een strategie die werkt. Dankzij onze ervaring weten we precies hoe het moet.

Niet kiezen is verliezen

In deze tijd van ongekende connectiviteit denken veel partijen alles te kunnen en moeten doen, maar het is juist een gebrek aan strategie waardoor zoveel websites nooit hun volle potentie bereiken. Als je zelf geen strategische keuzes weet te maken ben je bij ons aan het goede adres, wij weten wat werkt en gaan door tot het dat doet.

Blijf je concurrentie een stap voor

De grootste drijfveer van online succes is weten wat je doet gekoppeld aan een flinke dosis doorzettingsvermogen. Want een beetje aanmodderen met SEO en opgeven voordat het balletje begint te rollen doet iedereen. Met onze SEO strategieën weten we echter precies hoe we jou beter vindbaar gaan maken en we geven niet op voordat jij er de vruchten van plukt.

SEO strategie for dummies

Hoewel de details rondom SEO zo vaak veranderen dat alleen de meeste toegewijde experts (kuch wij kuch) het bij kunnen houden is de beste basis van jouw SEO strategie toch simpelweg en beetje boerenverstand.

Zie je strategie als een routebeschrijving: als je weet waar je mensen heen wil leiden, hoef je enkel nog de snelste route uit te stippelen. En wat is het doel van jouw website? Vaak wil je dat mogelijke klanten contact opnemen of zelfs direct een aankoop doen. Stippel met pen en papier uit hoe jouw doelgroep van A naar B komt en je bent al een heel eind.

Nu duidelijk is welke routes mensen af kunnen leggen begint het echte werk, want hoe zet je mensen daadwerkelijk aan om in beweging te komen? Wij gaan aan de slag om jouw strategie handen en voeten te geven en weten vanuit ervaring welke content werkt, hoe we de linkbuilding aan moeten vliegen en kleuren het hele plaatje in.

Vervolgens hoeft het allemaal alleen nog maar uitgevoerd te worden…gelukkig heb je daar de Reputatie Marketeers voor.

Onze cases

Je hebt, net als duizenden anderen, onze klanten gevonden.

Wijverhurenprinters.nl

The Unemployed Chefs

Plafondgarant.nl

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mij bovenaan google krijgen?

Ja. Of, nouja...het ligt natuurlijk wel iets gecompliceerder. Vragen of wij je, zonder twijfel, bovenaan Google kunnen krijgen is als een topsporter die een coach vraagt om Olympische goud: zelfs 's werelds beste coach geeft geen garanties. Wij durven zonder twijfel te zeggen dat je met onze hulp beter gaat scoren op Google, maar bovenaan komen...? Dat kan geen SEO marketeer je beloven. Wij garanderen je wel dat we keihard knokken om jouw onderneming beter vindbaar te maken.

Wat is linkbuilding?

Google wil weten welke websites goed zijn, maar gaat niet alle 1,7 miljard websites handmatig langs, in plaats daarvan scoren ze handmatig. Eén van hun methodes is kijken hoeveel andere websites naar jouw website linken — verwijzen er veel websites naar jouw pagina's dan gaat Google ervan uit dat jij hoge kwaliteit levert. Met linkbuilding helpen we je om meer links vanaf andere websites te generen, zodat je hoger scoort op Google.

Hoe verbeter ik mijn SEO?

SEO wordt met de opkomst van complexere algoritmes en machine learning steeds ingewikkelder — een vak apart. Dat vak kun je jezelf eigen maken, maar wij raden je aan van onze expertise gebruik te maken. Wij kennen alle ins en outs en blijven op de hoogte van elke verandering.

Wat is domain authority?

Het verschil tussen Apple en de telefoonboer op de hoek is autoriteit (en een aantal nullen). Je vertrouwt erop dat Apple beter werk levert, bijvoorbeeld bij reparaties. Voor websites drukken we dit uit in de term domain authority – de geschatte waarde van de autoriteit van jouw domein. Wanneer je met de juiste strategie en ijzersterke SEO jouw domain authority weet te verhogen rank je ook hoger op Google.

Wat zijn backlinks?

Voor het blote oog zijn backlinks gewoon de links van een externe website naar jouw domein. Onder de motorkap is er echter meer aan de hand, want backlinks ziet Google indirect als een aanbeveling. Wanneer veel backlinks naar jouw website verwijzen denkt Google automatisch dat jouw content van hoge waarde is. Meer backlinks hebben is dus goed voor je SEO en meer backlinks genereren noemen we linkbuilding.

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.