Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jij hebt ons gevonden, laat ons helpen om jouw vindbaar te maken. Met ijzersterke SEO zorgen we dat jouw website beter vindbaar wordt.

Wij zijn boezemvrienden met Google

Google is één van onze beste vrienden. Ze vertelt ons al haar geheimen en wij zijn uitstekende luisteraars – we kennen dus alle ins en outs om jouw website hoger te laten ranken op Google.

word gevonden door de juiste mensen - SEO

Wordt gevonden door de juiste mensen

Een slager heeft niets aan vegetariërs die z’n deur platlopen en zo wil jij ook alleen de juiste mensen op je website. Daarom werken wij altijd vanuit een sterke strategie en met bewezen technieken om te zorgen dat waardevolle leads jouw onderneming vinden.

Meer mensen op je website

Wij zorgen voor meer mensen op je website, wat zorgt voor nóg meer mensen op je website.

Want ons werk is een opwaartse spiraal. Wanneer onze werkzaamheden hebben gezorgd voor meer publiek op jouw pagina’s zul je makkelijker je conversie verhogen en voor meer business zorgen. Meer business zorgt dat je ons weer aan de slag kunt zetten voor nog betere SEO en zo zorg je voor nóg meer mensen op je website.

Op deze manier blijft de opwaartse spiraal stijgen en krijg je meer, meer, meer.

Dit is Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO is een verzamelnaam voor alles wat wij doen om jouw bedrijf online beter vindbaar te maken.

Aan de ene kant heb je de werkzaamheden die we op jouw website doen, zoals de optimalisatie van de huidige structuur en alle pagina’s. Want een pagina waar alle headings, metadata en interne links precies staan zoals Google ze wil boost direct jouw ranking op Google.

Aan de andere kant vind je alles wat we buiten jouw website doen om te zorgen dat de domain authority van je domein groeit. In het kort draait het hierbij om linkbuilding — zorgen dat er steeds meer externe websites naar jouw domein verwijzen zodat Google ziet dat jij waardevolle content levert.

Elk van deze taken kun je zien als één steen die stuk voor stuk samen een toren bouwen.

Onze cases

Je hebt, net als duizenden anderen, onze klanten gevonden.

Wijverhurenprinters.nl

The Unemployed Chefs

Plafondgarant.nl

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mij bovenaan google krijgen?

Ja. Of, nouja...het ligt natuurlijk wel iets gecompliceerder. Vragen of wij je, zonder twijfel, bovenaan Google kunnen krijgen is als een topsporter die een coach vraagt om Olympische goud: zelfs 's werelds beste coach geeft geen garanties. Wij durven zonder twijfel te zeggen dat je met onze hulp beter gaat scoren op Google, maar bovenaan komen...? Dat kan geen SEO marketeer je beloven. Wij garanderen je wel dat we keihard knokken om jouw onderneming beter vindbaar te maken.

Wat is linkbuilding?

Google wil weten welke websites goed zijn, maar gaat niet alle 1,7 miljard websites handmatig langs, in plaats daarvan scoren ze handmatig. Eén van hun methodes is kijken hoeveel andere websites naar jouw website linken — verwijzen er veel websites naar jouw pagina's dan gaat Google ervan uit dat jij hoge kwaliteit levert. Met linkbuilding helpen we je om meer links vanaf andere websites te generen, zodat je hoger scoort op Google.

Hoe verbeter ik mijn SEO?

SEO wordt met de opkomst van complexere algoritmes en machine learning steeds ingewikkelder — een vak apart. Dat vak kun je jezelf eigen maken, maar wij raden je aan van onze expertise gebruik te maken. Wij kennen alle ins en outs en blijven op de hoogte van elke verandering.

Wat is domain authority?

Het verschil tussen Apple en de telefoonboer op de hoek is autoriteit (en een aantal nullen). Je vertrouwt erop dat Apple beter werk levert, bijvoorbeeld bij reparaties. Voor websites drukken we dit uit in de term domain authority – de geschatte waarde van de autoriteit van jouw domein. Wanneer je met de juiste strategie en ijzersterke SEO jouw domain authority weet te verhogen rank je ook hoger op Google.

Wat zijn backlinks?

Voor het blote oog zijn backlinks gewoon de links van een externe website naar jouw domein. Onder de motorkap is er echter meer aan de hand, want backlinks ziet Google indirect als een aanbeveling. Wanneer veel backlinks naar jouw website verwijzen denkt Google automatisch dat jouw content van hoge waarde is. Meer backlinks hebben is dus goed voor je SEO en meer backlinks genereren noemen we linkbuilding.

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.