Rank Tracker (Nightwatch)

Wanneer je bezig bent met de online vindbaarheid van websites dan is het essentieel dat je een programma gebruikt die de posities in kaart brengt.

Wij gebruiken Nightwatch om de posities in kaart te brengen. Tevens geeft Nightwatch ook aan wat de gemiddelde positie is van alle zoekwoorden. Je kunt per account een aantal URLs toevoegen en Nightwatch bekijkt vervolgens hoe goed deze URL zichtbaar is binnen de aangegeven zoekwoorden. Vervolgens kun je makkelijk rapportages creƫren via de tool zelf of je pakt een screenshot van de organische evolutie van de positie van het zoekwoord. Per zoekwoord kun je ook zien wat de positie is van de concurrentie. Je kunt directe concurrenten toevoegen of je kijkt in de tabel (top 100 resultaten van het zoekwoord) wat de distributie is. Tevens kun je ook aangeven of de positie van een zoekwoord wilt score binnen: desktop, mobiel, lokaal en met andere zoekmachiens dan Google (deze gegevens zijn onderling ook weer te combineren, dus mobiel en lokaal).

Wat ook prettig is aan deze tool is dat je het gemakkelijk kan koppelen met andere tools zoals Google Analytics en Search Console. Hierdoor krijg je extra tabbladen binnen je overzicht en kan je makkelijker data-analyses verrichten.

Nightwatch zoekt ook op zichzelf of er extra backlinks naar de website linken. Dit hoef je zelf dus niet toe te voegen.

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.