Case: plafondgarant.nl

Met meer dan 25 topposities op Google wordt Plafond Garant dagelijks gevonden.

Een vliegende start

Als nieuw bedrijf sta je te trappelen om direct van start te gaan — laat die opdrachten maar binnenstromen! Zo ook Plafond Garant, die voor een scherpe prijs plafonds verlaagt. Echter, met een nieuw domein en nog geen opgebouwde waarde op Google kan het maar zo zijn dat het tellertje op een website lang op nul blijft hangen…dan biedt ijzersterke SEO de oplossing voor een vliegende start.

Samenvatting

De klusjesmarkt is online erg competitief, maar kan ook veel opleveren. Mensen die zoeken naar klusbedrijven in alle soorten en maten zijn namelijk gericht op zoek en meer bezoekers betekent veelal direct meer klanten.

Voor Plafond Garant, een nieuw concept in een specifieke niche, was sterk van start gaan dan ook erg belangrijk.

Strategie

Om de mensen die gericht zoeken naar een partij die professioneel plafonds verbouwt bij Plafond Garant uit te laten komen hebben we ons gefocust op high-intent keywords — zoektermen met een verhoogde kans voor conversie.

Het was mooi meegenomen dat mensen deze zoektermen al wel gebruikten, maar de SEO scores nog laag waren. Hierdoor konden we voor Plafond Garant al snel mooie resultaten behalen, omdat al ons werk veel effect had.

Bewezen resultaten

Sinds november 2020 zorgen we voor Plafond Garant ondertussen voor een vaste stroom bezoekers naar hun website — maar liefst 600 mogelijke klanten komen organisch op plafondgarant.nl.

Daarnaast bouwen we continu aan het verbeteren van de domain rating, die in enkele maanden steeg van 1 tot 8. En met 28 keywords in de top 5 van Google wordt Plafond Garant dagelijks goed gevonden.

Organisch verkeer p/m

Domain rating

Top 5 Keywords

Onze cases

Je hebt, net als duizenden anderen, onze klanten gevonden.

Wijverhurenprinters.nl

The Unemployed Chefs

{

Wij zijn super tevreden over de diensten en service van Reputatie Marketeers.

Ze hebben ons geholpen bij het bouwen van onze Website en vervolgens het goed vindbaar maken van deze website. Elke maand krijgen we een update en elke maand is er flinke verbetering te zien. 

Als er zaken/vragen zijn worden deze altijd binnen een aantal uur opgepakt. Wij raden ze zeker aan!

Tom

Oprichter, Plafondgarant.nl

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.