Case: Wijverhurenprinters.nl

Met al 50 termen op de eerste pagina van Google werd het nieuwe concept van wijverhurenprinters.nl een succes.

Van nul naar honderd (bezoekers per dag)

Een nieuwe printer uitzoeken is een koppijndossier dat je zelfs je vervelendste collega nog niet toewenst. Duizenden modelnamen, talloze opties en verschillende prijsklassen voor schijnbaar vergelijkbare machines. Gelukkig biedt het team van wijverhurenprinters.nl de oplossing: jouw nieuwe machine uitzoeken met een simpele printercheck en de printer huren voor een aantrekkelijk maandbedrag.

Een geweldige oplossing, maar met een nieuw concept en nieuw domein was wijverhurenprinters.nl amper vindbaar op Google. Gelukkig houden wij van uitdagingen.

Samenvatting

Een nieuw concept, nieuwe domeinnaam en hierdoor geen opgebouwde waarde bij zoekmachines — voor wijverhurenprinters.nl begonnen we bij nul. Met een heldere SEO strategie konden we aan de slag om de toppositie in Google te bereiken die het bedrijf hielp hun nieuwe concept een succes te maken.

Strategie

Mensen die zoeken naar printerverhuur staan vaak klaar — je raadt het al — om een printer te huren. Zoektermen als ‘printer huren’ noemen we dan ook wel high-intent keywords. Wordt met zo’n term gezocht en weet je die persoon op jouw pagina te krijgen dan heb je een hogere kans op een succesvol resultaat.

Voor wijverhurenprinters.nl lag onze focus dan ook op betere vindbaarheid voor dit soort high-intent keywords, vooral degene met een relatief lage SEO score en een mooi zoekvolume.

Hierdoor konden we een gevarieerd linkprofiel opbouwen en zag het team van wijverhurenprinters.nl snel effect.

Bewezen resultaten

Voor de term ‘printer huren’ — één van de meest gezochte termen in deze markt — bereikten we voor wijverhurenprinters.nl de hoogste plek op Google. Daarbij zijn we voor maar liefst 50 relevante zoektermen op de eerste pagina gekomen. Door dit grote succes heeft wijverhurenprinters.nl maar liefst 3.000 organische bezoekers per maand.

Organisch verkeer p/m

Domain rating

Top 10 Keywords

Onze cases

Je hebt, net als duizenden anderen, onze klanten gevonden.

The Unemployed Chefs

Plafondgarant.nl

{

We zijn 3,5 jaar geleden online gegaan met Wijverhurenprinters.nl. Een start up, een nieuw concept en een stap in het diepe in een markt waar de concurrentie moordend is.

Vanaf de start hebben we samengewerkt met Reputatie Marketeers; het klikte meteen, ze verdiepte zich in de printermarkt en hun tarieven waren concurrerend.

Al na een paar maanden stonden we met een aantal belangrijke zoekwoorden op pagina 1 van Google. Nu 3,5 later blijven ze mee denken en optimaliseren zij voor ons de site.

Duck den hoed

Oprichter, Wijverhurenprinters.nl

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.