Case: theunemployedchefs.com

In een competitieve markt hoog op Google komen hielp The Unemployed Chefs aan nieuwe opdrachten.

Sterke concurrentie

In een competitieve markt hoog op Google komen hielp The Unemployed Chefs aan nieuwe opdrachten.

Samenvatting

De online concurrentie voor The Unemployed Chefs is gigantisch — de kosten per click voor competitieve termen kunnen in Google Ads oplopen tot wel twintig euro. SEO die zorgt voor organisch verkeer is daarom van levensbelang voor het ontwerperscollectief. Tegelijkertijd wil TUC natuurlijk een visueel opvallende website die het werk van al hun ontwerpers, illustrators en animatoren prachtig weergeeft. Dat terwijl Google liever simpele en helder gestructureerde websites heeft…

Strategie

Om TUC van dienst te zijn hebben we alles wat we weten over het web en SEO ingezet. We ontwikkelden een website die tegelijkertijd alle regeltjes van Google volgt en nog steeds het werk van het ontwerperscollectief ‘front and center’ heeft. Zo hebben we content die scoort in een jasje dat aantrekkelijk is voor mogelijke klanten.

Het SEO-werk wat we hierbij leveren focust zich op kwalitatief hoogwaardige content links, omdat dit in deze markt het meeste effect heeft.

Bewezen resultaten

Sinds we begonnen zijn voor The Unemployed Chefs hebben we maar liefst tien top 5 keywords weten te bemachtigen en is TUC voor de competitieve zoekterm ‘animatie laten maken’ zelfs helemaal bovenaan Google te vinden. Ook bereiken inmiddels 750 bezoekers per maand de website van TUC organisch — een prachtig resultaat.

Organisch verkeer p/m

Domain rating

Top 5 Keywords

Onze cases

Je hebt, net als duizenden anderen, onze klanten gevonden.

Wijverhurenprinters.nl

Plafondgarant.nl

Laten we samenwerken!

Jij hebt ons gevonden en nu ben jij aan de beurt. We staan elke dag klaar om jou online beter vindbaar te maken.